Payza,PayPal számlanyitás magyarul. Fizető PTC oldalak

A jelenleg legjobb, legmegbízhatóbb ptc oldalak! AlertPay regisztráció, számlanyitás Alertpay használata magyarul, PayPal bankszámlanyitás magyarul

STARTOLJ, domain név, webhosting, szexshop, zászló, videomegfigyelés, kamera

 

REGISZTRÁCIÓ:

 

Payza számlanyitás magyarul

1. Kattints az alábbi Payza reklámra a regisztráció megkezdéséhez!

Kattints az új ablakban megnyílt Payza oldal jobb felső sarkában található "Sign Up" gombra! Válaszd ki az Országot, a kívánt számlacsomagot.

ÉKEZETEKET NE HASZNÁLJ A REGISZTRÁCIÓ SORÁN!

Add meg a személyes adatokat értelemszerűen! A beírt kódokat vedd komolyan! Legyen benne szám, kis és nagybetű keverve és minimum 8 karakter legyen! Ez hivatott megvédeni a számládat, ezért érdemes nehezen kitalálhatót választani belőle. Ne azt a kódot add, amit a mail címednél, vagy bárhol máshol használsz! A tranzakciós PIN kódra később lesz szükséged a különböző tranzakciók megerősítésénél. A Tranzakciós PIN is legyen legalább 8 számjegyű! Ezeket a kódokat gondosan írd fel, hogy később is megtaláld!

 

ÉKEZETEKET NE HASZNÁLJ A REGISZTRÁCIÓ SORÁN!

ÉKEZETEKET NE HASZNÁLJ A REGISZTRÁCIÓ SORÁN!

email

Majdnem kész vagy, már csak az e-mail megerősítés kell. Lépj be az e-mail fiókodba. Keresd meg a levelet, amit kaptál. Ha nem találod, akkor nézd meg a Spam mappát is. Kövesd az alábbi ábrán látható utasítást és kész is van a regisztráció.

email

Payza számla hitelesítése

Ahhoz, hogy bármit kezdhess a Payza számláddal, hitelesítened kell.

Az alábbi példán mobiltelefon segítségével fogjuk hitelesíteni. Miután bejelentkeztél(login), kattints a jobb felső sarokban található "Unverified" feliratra!

kattints a jobb felső sarokban található "Unverified" feliratra!

Válaszd ki a "Phone Validation" menüt! Ez csak mobiltelefonnal működik.

PHONE

Írd be a megfelelő mezőbe a mobilszámodat a 06 előválasztó nélkül. Tehát körzetszám és telefonszám szóközök és elválasztójelk nélkül. Ahogyan az alábbi képen is látható.

mobilszám

Írd be az sms-ben kapott kódot. Ha időözben rájöttél, hogy elrontottál valamit, akkor kattints a "Click here to restart" gombra és előről kezdheted a folyamatot.

sms

Ha mindent jól csináltál, akkor a kék "Phone Validation (mobile phones only)" felirat a zöld "Phone Validation (mobile phones only) Completed" feliratra váltott.

Folyószámla társítása az Payza számlához

Lépj be az Payza irodádba. Társítanod kell egy létező bankszámlát. Kattints a Main Menü-re, majd azon belül a My Bank Accounts szövegre! Ezen az oldalon a beállításokhoz ne nyúlj! Csak a következő adatokat kell megadnod: Számlád SWIFT vagy BIC kódja, számlád IBAN kódja, Bankod neve(ha nem tudod kérdezd meg a bankodat). Kattints a Next gombra.

Folyószámláról utalás az Payza számlára

Amennyiben utalni szeretnél az Payza számládra, azt első lépésben jelezned kell. Ennek a menete a következő: kattints a Add Funds feliratra. Ezen belül a Bank Transfer feliratra. Írd be azt az összeget amit utalni fogsz az AMOUNT mezőbe (pl: 20000 Ft). Pipáld ki a I accept négyzetet, majd kattints a Deposit feliratra. A következő oldalon találod a személyes Bank Deposit Code-odat. Ezt írd fel, mert minden banki utalásnál szükséged lesz rá (csak ezt kell beírnod a közlemény rovatba). A Deposit Code mindenkinél egyedi! Senkiről se másold le! Ha vissza lépsz a főoldalra, akkor láthatod a tranzakciós listában a beutalandó összeget. Ez egészen addig Pending (függő) állapotban lesz amíg ténylegesen be nem érkezik a Payza számládra a pénz. Ha valamiért módosítani szeretnél az összegen akkor kattints a Pending feliratra! Ha a Pending feliratra kattintunk, megkaphatjuk újra az utaláshoz szükséges adatokat. (Ha esetleg nem jól írtuk volna fel előzőleg). Ezután már utalhatsz az Payza számládra. Ezt megteheted internetbankon keresztül, vagy személyesen a bankodból. Amennyiben Raiffeisen-es számlád van akkor az utalás egy munkanap - ha pénteken utalsz az hétfőre ér oda. Más bankszámláról az utalás 2-3 munkanap. Amikor megérkezik a pénz a Payza számládra e-mailben értesítést kapsz.

Indíts egy utalást az előzetesen megadott összeggel arról a számláról, amit fent megjelöltél már.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Számlatulajdonos neve: EARTHPORT PLC

Számlaszám: 12010501-00122764-00200000

Közlemény rovatba: Bank Depost Code(csak a számsor és semmi más - pl.: 3434373540341)

Készpénzben nem lehet befizetni a Payza számlára!

 

 

 

 

Bannercsere  extra.hu

toplista

X-faktor

X-faktor

free counters

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 87
Heti: 189
Havi: 1 520
Össz.: 472 114

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Payza AlertPay számlanyitás, regisztráció magyarul
Payza,PayPal számlanyitás magyarul. Fizető PTC oldalak - © 2008 - 2019 - legjobbptcoldalak.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: hogyan tudok paypal számlára utalni - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »